InCharge Auto LED szivargyújtó töltő 2xUSB, 3,4A

IPU-IA2L-13.WEBPT01

InCharge Auto LED szivargyújtó töltő 2xUSB, 3,4A

XtremeMac InCharge Auto LED autós szivargyújtó töltő 2X USB aljzattal

A dupla USB port 2.4 Amper és 1 Amp / 17W lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 eszközt töltsön vezetés közben. Az XtremeMac logó világít, ha a töltő be van dugva és töltésre kész. Karcsú és kompakt design. Túláram védelem elleni biztosíték A 2.4 amp ultra gyors töltést kínál (kétszer gyorsabb, mint a hagyományos 1 amp töltő). Az XM logó világít, ha a töltő be van dugva és töltésre kész. A dupla USB port lehetővé teszi, hogy bármilyen készüléket csatlakoztasson – GPS, Smartphone, Tablet, Kamera stb.

ÁR ÉS WEBSHOP

Kategória: . Címkék: , , , .

Kompatibilitás

  • Kompatibilis minden USB-kábelt használó eszközzel: Apple iPhone, iPad, Samsung, Nexus, HTC, Motorola, Nokia, LG, Sony, Blackberry, PS4, Xbox, PS Vita, Nintendo DS, GoPro, GPS készülékek, akkumulátorok, bluetooth hangszóró stb.

Design

  • Az autós töltő ultra kicsi és elegáns, igazi prémium designnal rendelkezik. A LED világít ha be van dugva, és jelzi a töltési készültséget.

Prémium Minőség

  • A 2.4 amp / 12W ultra gyors töltést kínál (kétszer gyorsabb, mint a hagyományos 1amp töltő). Az extra USB port 1 amp / 5W egy másik eszköz szimultán töltését teszi lehetővé.
  • Az XtremeMac biztonsági rendszere túláram elleni védelmet biztosít, hogy eszköze mindig védve maradjon.